Fu'a

e fia le alava i le 85 kalama o saimini konjac

Konjac noodle, o se ituaiga o saimini e faia i le falaoamata konjac, lea e faia mai se vaega e pei o le tuber o le aʻa e tupu i lalo o le eleele, o lona aʻa e tumu i le glucomannan, o se alava meaai e mafai ona fesoasoani ia te oe.leiloa mamafa.Ua ta'ua foisaitaki shirataki or saimini vavega.Shirataki noodle o le uluai valaau Iapani, o lona uiga "paʻepaʻe afu", o se faʻamatalaga o foliga.o lo'o fa'amatala mai e le saimini fa'avavega galuega ofoofogia o lo'o i ai i le konjac noodle.

 

 

pexels-engin-akyurt-2347311

E fia le alava i le 270 kalama o saimini konjac?

O a matou oloa e tele lava 270g i le tautua, o lea ia ave a matou konjac noodoles e fai ma faʻataʻitaʻiga:

33f7d8d5358087ad12531301dce2e5e

Pa'u pa'u konjac pasta e atoa le 270g le mamafa, net mamafa o le 200g, e pei ona mafai ona tatou iloa mai le meaʻai siata, o le malosi, o le kalori e na o le 5Kcal, e matua maualalo kalori, fiber e le o taʻua i le siata.E ala i le suʻesuʻega ma suʻesuʻega, o le fiber na tuʻuina atu e 3.2g.E tusa ai ma le GB28050, o loʻo i ai le 3g poʻo le sili atu i le 3g o loʻo fai mai o loʻo i ai le fiber meaʻai i le 100 grams konjac noodles, o le 3.2g o loʻo fai mai o loʻo i ai fiber meaʻai.

E fia le fiber i le 85 kalama o saimini konjac?

Talu ai e 3.2 kalama mea'ai alava i totonu o le 100 kalama konjac saimini, e mafai ona tatou fa'atatau e 2.7 kalama mea'ai alava i le 85 kalama konjac saimini.

O le a le alava meaai i saimini konjac?

Glucomannan, o se alava meaʻai e sau mai le konjac fualaau faisua, o se fiber viscous maualuga, o se ituaiga o filo soluble e mafai ona mitiia le vai e fai ai se gel.I totonu o saimini konjac, e masani lava ona i ai le 97% o le vai ma le 3% o le falaoamata konjac, ona o le glucomannan e mafai ona mitiia e oo atu i le 50 taimi lona mamafa i le vai.O saimini konjac e alu lemu i totonu o lau fa'amamago, lea e fesoasoani e te lagona ai le ma'ona ma fa'atuai ai le mitiia o mea'ai i totonu o lou toto.E le gata i lea, o le fiber viscous e galue o se prebiotic.E fafaga ai siama o lo'o ola i totonu o lau koluma, fa'afefeteina le alava i totonu o ga'o ga'o pupu'u filifili, lea e mafai ona fa'afefe ai le mumu, fa'amalosia le puipuiga ma maua ai isi fa'amanuiaga tau soifua maloloina!

O fea e mafai ona ou fa'atau ai saimini konjac?

Keto slim Mo o sefale gaosi saii, matou te gaosia konjac saimini, konjac araisa, konjac mea'ai mea'ai ma konjac snacks etc,...

Faatasi ai ma le lautele lautele, lelei uiga lelei, tau talafeagai ma mamanu faʻalelei, o matou oloa e faʻaaogaina tele i meaʻai ma isi pisinisi.
• 10+ tausaga le poto masani i pisinisi;
• 6000+ sikuea fa'ato'aga;
• 5000+ tone galuega fa'aletausaga;
• 100+ tagata faigaluega;
• 40+ atunuu e auina atu i fafo.

E tele a matou faiga faʻavae i le faʻatauina o saimini konjac mai ia i matou, e aofia ai le galulue faʻatasi.

Fa'ai'uga

O loʻo i ai le 2.7 grams fiber dietary i le 85 grams konjac noodles, o le glucomannan e mafai ona faʻamalosia ai le puipuiga ma faʻatuai ai lou fiaai, fesoasoani ia te oe i le faʻaitiitia o le mamafa.


Taimi meli: Ian-13-2022