Banner

He aha ka konjac oat surface effect

Mea hana meaʻai Konjac

Nui nā huahana konjac: oat noodles / spinach noodles / pasta / rice / konjac snack / konjac sauce / konjac meaʻai pani pani pauka / rice keke / konjac sponge a pēlā aku nā ʻano konjac maʻamau ma ka mākeke. Pono e hoʻomaʻemaʻe ʻia nā noodles konjac alkaline me ka wai a i ʻole ka wai paila i nā manawa he nui e hoʻopau i ka ʻono alkali ma mua o ka ʻai ʻana.

1 、KonjacKe nānā nei nā meaʻai i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke ʻano o nā noodles, ʻoiai e mālama mau ana i kāna mau calorie zero.ʻO ka hopena, ua ʻike mākou ma ka hoʻohui ʻana i ka fiber oat (i hana ʻia ma USA) ʻoi aku ka maʻalahi o ka hoʻomoʻa ʻana o nā noodles i ka ʻono a ʻoi aku ka liʻiliʻi o ke kino.Ua hiki i ka fiber oat ke hana i ke kino o ka noodles konjac.ʻO ka ʻokoʻa wale nō, ʻo ka waihoʻoluʻu o kēia mau noodles he ʻeleʻele māmā (ma muli o ka fiber oat.)

2、He keʻokeʻo nā meaʻai Konjac i ka waihoʻoluʻu, aneane maopopo a me ka gelatinous, a me ka pūʻolo me ka wai piha i nā ʻeke plastik.Loaʻa lākou i ka konjac glucomannan soluble fiber, a he haʻahaʻa loa ka glycemic, a no laila maikaʻi loa no ka poʻe me ka maʻi diabetes.

konajc oat noodles 0 calories

He aha ka Konjac Oat Noodles?

Eia nā pane maoli mai ka poʻe netizen no kou ʻike.

Ua pane ʻia ʻo Pepeluali 18, 2020

ʻO Konjac Oat Noodles, he patent e kali nei i nā huahana hou mai Konjac Foods.Konjac oat noodles ʻaʻohe calorie, a ua hana ʻia me ka fiber Konjac a me ka fiber oat.Loaʻa i ka fiber Konjac ka glucomannan, he fiber meaʻai hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i ka wai.Hana ʻia ka oat fiber i loko o ke aʻa konjac, ʻo ia ka nui o ka fiber dietary insoluble.Hele mai nā konjac oat noodles ma kahi ʻano pulu a hoʻopaʻa mua ʻia i ka wai.

ʻO nā noodles konjac maʻamau, ʻike ʻia hoʻi ʻo Shirataki noodles a i ʻole Konnyaku ma ka ʻōlelo Kepanī, ʻaʻohe calorie, ʻaʻohe aniani a like me nā noodles aniani Kina, akā naʻe, ʻo nā noodles konjac kuʻuna he ʻano rubbery a ʻaʻole hiki i kekahi manawa ke komo i nā mea ʻono a pau.

Ua pane ʻia ma Pepeluali 28, 2020

ʻAʻohe ʻono o konjac oat noodles. ʻOiai i kekahi mau manawa e honi ʻoe i ka wai alkaline i ka wā e wehe mua ai ʻoe i ka ʻeke, maʻalahi ke holoi.Ma hope o ka hoʻolapalapa ʻana no ka manawa pōkole, holoi koke me ka wai wela a nalowale loa ke ʻala.

ʻO konjac oat noodles he pasta kū hoʻokahi i hana ʻia mai ka hui ʻana o ka fiber konjac a me ka palaoa oat fiber.ʻAʻole like me ka pasta maʻamau, ʻaʻohe calorie.

Ke hoʻohālikelike ʻia me nā noodles pahi keʻokeʻo konjac maʻamau, ʻoi aku ka like o nā konjac oat noodles e like me nā noodles maʻamau a he ʻulaʻula ʻulaʻula i ka waihoʻoluʻu (ma muli o ka fiber oat), maʻalahi ke komo ʻana i ka ʻono a emi ʻole ka elastic. ʻO ka hui meaʻai konjac ke noi no ʻAmelika Hui Pū ʻIa patent o ka meaʻai hou.

ʻO nā noodles oatmeal Konjac he calorie-free, maʻalahi ke kuke, holoi wale a hoʻokahe, a laila hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kāu meaʻai punahele, wela a anuanu paha.

ʻO ka palaoa konjac oat i hana ʻia mai ka oat fiber a me ka konjac (glucomannan) fiber loaʻa ka soluble konjac glucomannan fiber a me ka insoluble oat fiber.Oatmeal fiber he zero calories, a hiki iā ʻoe ke hoʻohui i nā noodles konjac oatmeal i kāu meaʻai punahele, ka mea maʻamau e kāhea i ka macaroni.

https://cubemason.com/konjacfoods/product/37.html


Ka manawa hoʻouna: Iune-29-2021