Banner

he aha ka pauka aʻa konjac

Konjac paudahe pauda i hana ʻia me ka konjac.KonjacHe waiwai ia i ka fiber dietary, hiki ke hoʻoikaika i ka peristalsis o ka ʻōpū, hoʻoikaika i ka defecation a hoʻopōkole i ka manawa noho o ka meaʻai i loko o ka ʻōpū.ʻO ka meaʻai mai ka ʻai ʻana a hiki i ka excretion ma kahi o 12 mau hola, Konjac mai ka ʻai ʻana i ka excretion ma kahi o 7 mau hola, hiki ke hoʻopaʻa i ka ʻōpū i loko o ka ʻōpū e pōkole ma kahi o 5 mau hola.Pēlā e hoʻemi ai i ka lawe ʻana o nā meaʻai i loko o ka ʻōpū liʻiliʻi, akā e hoʻemi hoʻi i nā mea ʻino i loko o ka waihona i ke kino.

Huahana Huahana

Inoa mea kūʻai: Pauda Konjac
Mea mua: Palaoa Konjac, Wai
Ka momona (%): 0
Nā hiʻohiʻona: gluten/momona/koʻaʻole, haʻahaʻa carb/kiʻekiʻe fiber
Hana: Hoomaemae maka
palapala hōʻoia: BRC, HACCP, IFS, ISO, JAS, KOSHER, NOP, QS
Packaging: ʻeke, pahu, ʻeke, pūʻolo hoʻokahi, pūʻolo hau
ʻO kā mākou lawelawe: 1.One-stop lako china

2. Ma luna o 10years ʻike

3. OEM & ODM & OBM loaʻa

4. Nā hōʻailona manuahi

5.Low MOQ

ʻO ka pauka Konjac kahi pauka i hana ʻia mai ka konjac.He waiwai ʻo Konjac i ka fiber dietary, hiki ke hoʻoikaika i ka peristalsis o ka ʻōpū, hoʻoikaika i ka defecation a hoʻopōkole i ka manawa noho o ka meaʻai i loko o ka ʻōpū.ʻO ka ʻai ʻai mai ka ʻai ʻana a hiki i ka excretion ma kahi o 12 mau hola, Konjac mai ka ʻai ʻana i ka excretion ma kahi o 7 mau hola, hiki ke hana i ka ʻai i loko o ka ʻōpū e pōkole ma kahi o 5 mau hola.Pēlā e hoʻemi ai i ka lawe ʻana o nā meaʻai i loko o ka ʻōpū liʻiliʻi, akā e hoʻemi hoʻi i nā mea ʻino i loko o ka waihona i ke kino.

ʻO ka pauka Konjac maʻamau: ka pauka Konjac maloʻo (me nā ʻāpana, nā ʻāpana a me nā kihi) ma ke ʻano hoʻomaloʻo kino a me ka pauka konjac hou ma ka hoʻomaloʻo wikiwiki ʻana ma hope o ka pulverization a i ʻole ka hoʻomaʻamaʻa ʻana me ka waiʻona e hiki ke hoʻopau mua i nā haumia e like me ka starch i hana ʻia i nā ʻāpana ≤0.425mm (40 mesh. ) ʻoi aku ma mua o 90% o ka pauka Konjac.

ʻO Konjac ka araceae ʻO Konjac ka inoa maʻamau, no nā mea kanu kalo ʻuala.Aliases: ghost kalo, flower hemp snake, south star head, snake head mauʻu, gray grass, mountain tofu, etc. Konjac is rich in carbohydrates, low in calories, higher in protein than potato, and rich in trace elements, especially glucomannan.

Loaʻa iā ia ka hopena o ka lilo ʻana o ke kaumaha, hoʻohaʻahaʻa i ke koko, hoʻohaʻahaʻa i ke kō koko, detoxifying a defecating, pale i ka maʻi kanesa a me ka hoʻonui ʻana i ka calcium.


Ka manawa hoʻouna: Jan-11-2023