НИЕ СМЕ
OEM
ДЕО
ФАБРИКА ЗА ХРАНА конјац

Низа

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

БизнисПартнер

 • Супермаркет

  Супермаркет

  Супермаркет

 • Изложба

  Изложба

  Изложба

 • Добар партнер

  Добар партнер

  Добар партнер

Категории

НАШИОТУСЛУГИ

 • OEM / ODM / OBM
  01

  OOEM / ODM / OBM

  Обезбедуваме услуга со приватна етикета со производите на Konjac.

 • Бесплатни примероци
  02

  БЕСПЛАТНИ примероци

  Примероците се бесплатни за да ги тестирате квалитетот и вкусот.

 • Бесплатен дизајн на пакување
  03

  Бесплатен дизајн на пакување

  Имаме професионален дизајнерски тим кој ви помага да ја дизајнирате вашата етикета.

 • Дизајн на лого
  04

  Олого дизајн

  Можеме да ви обезбедиме услуги за дизајн на лого

 • Обука за производи
  05

  Обука за OProduct

  Можеме да ве обучиме за содржината на производот.

 • Основни услуги за работење на продавницата
  06

  Услуги за работа на продавницата OBasic

  Обезбедуваме богато искуство за да ви помогнеме да ја зголемите продажбата.

img
img

ЗАUS

Како врвен производител на храна Konjac и снабдувач на големо во Кина, имаме 10 години созревање.Синџир на снабдување со производство Коњац.

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
 • konjac q
 • дик_14
 • голем коњац
 • 30
  +

  Години на земјоделство Коњац

 • 10
  +

  Сертификати

 • 290
  +

  Среќни клиенти

 • img

  ЗОШТОИЗБЕРЕТЕ US

  Синџирот на снабдување со производство на Коњац, нашите главни производи вклучуваат тестенини од конјац, ориз од конјац, грицки од конјац, прав од коњац, кристално топче од конјац и така натаму.Имаме многу професионален тим на дизајнери кои можат да го дизајнираат брендот и пакетот што го сакате за вашите производи.Компанијата има голем број независни брендови и патенти, производите се продаваат добро во Кина, Европа, Југоисточна Азија, САД,

  ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
  Гаранција за испорака
  Гаранција за испорака

  Гарантираме навремена испорака.

  Гаранција за испорака
  Гаранција за испорака

  Гаранција за испорака
  Гаранција за испорака

  Гарантираме навремена испорака.

  Гаранција за испорака
  Гаранција за испорака

  Гарантираме навремена испорака.

  дик_29

  НашиотСертификат

  Целосно го имплементираме ISO9001: 2008 имплементација на стандарди за управување со квалитетот.

  HACCP СИСТЕМ

  HACCP СИСТЕМСЕРТИФИКАТ

  HACCP СИСТЕМ

  HACCP СИСТЕМ

  компанијаВести

  Како да се оптимизира и забрза времето на испорака на оризот Конјац?

  28.11.2023

  Како да се оптимизира и забрза времето на испорака на оризот Конјац?Во претходната статија зборувавме за Кои се факторите кои влијаат на времето на испорака на коњачкиот ориз?Значи, како да се оптимизира и забрза времето на испорака на оризот Konjac?Денес ќе разговарам со вас...

  Кои се факторите кои влијаат на времето на испорака на коњачкиот ориз?

  24.11.2023

  Кои се факторите кои влијаат на времето на испорака на коњачкиот ориз?Оризот Коњац е богат со диетални влакна, има малку калории и јаглехидрати и е здрава храна.Бидејќи оризот конјац е здрава алтернатива на обичниот ориз, тој е многу популарен меѓу потрошувачите и...

  Кои се начините за трговците на големо да купат ориз конјац?

  21.11.2023 година

  Кои се начините за трговците на големо да купат ориз конјац?Оризот Коњац е нискокалорична и ниско-јаглехидратна здрава храна.Како што побарувачката на сè повеќе луѓе за здрава храна продолжува да расте, оризот конјац станува сè попопуларен на пазарот.Така преку...

  Какви подготовки треба да направат трговците на големо за да го прилагодат оризот конјац?

  17.11.2023 година

  Какви подготовки треба да направат трговците на големо за да го прилагодат оризот конјац?На денешниот пазар, бидејќи побарувачката на потрошувачите за здрава и алтернативна храна продолжува да расте, оризот коњац како здрава алтернативна храна е многу популарен на пазарот.Сепак, како што ...

  Како преференциите на потрошувачите и трендовите на храна влијаат на индустријата за тестенини конјац?

  14.11.2023 година

  Како преференциите на потрошувачите и трендовите на храна влијаат на индустријата за тестенини конјац?Во денешната прехранбена индустрија која брзо се развива, преференциите на потрошувачите и трендовите во исхраната играат важна улога на пазарот.Како што се повеќе потрошувачи на пазарот почнуваат да плаќаат на ...