Banner

Nā meaʻai ʻai Konjacʻike pinepine ʻia no ko lākou ʻano ʻokoʻa, a ua hoʻāʻo mākou i ka hoʻāʻo ʻana iā lākou ma nā ʻano like ʻole, e like me ka mea ʻala, ʻawaʻawa, ʻona wela, sauerkraut, a me nā mea hou aku.Meaʻai KonjacʻO ka mea maʻamau i hana ʻia mai ka rhizome o ka mea kanu konjac, kahi waiwai i ka fiber glucomannan.He mea kaulana kēia mau meaʻai i ka meaʻai o kekahi mau ʻāina ʻĀsia e like me Kina a me Iapana, ʻoiai he mea ʻokoʻa i nā meaʻai maʻamau akā he haʻahaʻa lākou i nā calorie a me nā haʻahaʻa.Hoʻohui pinepine ʻia nā mea ʻala ʻala me nā mea ʻala a i ʻole nā ​​​​mea ʻala, e like me ka pauka chili, ka pepa a i ʻole nā ​​​​mea ʻala ʻē aʻe e hāʻawi ai i kahi ʻono ahi.

ʻO Konjac, i ʻike ʻia i ka ʻepekema ʻo Amorphophallus konjac, loaʻa i nā ʻano pono olakino like ʻole:

Haʻahaʻa Calories a me Haʻahaʻa Carbohydrates

He haʻahaʻa loa ka Konjac i nā calorie a me nā haʻahaʻa, no laila kūpono ia i ka poʻe e mālama ana i ke kaumaha a makemake paha i ka meaʻai haʻahaʻa.

Kiʻekiʻe i ka fiber

He waiwai ia i ka glucomannan, kahi pulupulu hiki ke hoʻopaʻa i ka wai.Hoʻoikaika kēia i nā manaʻo o ka piha, hiki ke kōkua i ka pohō kaumaha ma ka hoʻemi ʻana i ka ʻai.

Hoʻomaikaʻi i ke olakino digestive

Hiki ke kōkua ka fiber soluble i loko o ka konjac i ka hoʻoikaika ʻana i ka neʻe ʻana o ka ʻōpū maʻamau a hoʻomaha i ka constipation.Eia kekahi, hiki iā ia ke kākoʻo i ka ulu ʻana o nā hua bacteria maikaʻi i loko o ka ʻōpū a hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka ʻōpū.

Kōkua me ka pohō kaumaha

Ma muli o ka haʻahaʻa o ka konjac i nā calorie a me ke kiʻekiʻe o ka fiber, hiki ke kōkua i ka poʻe e hoʻāʻo nei e hōʻemi i ke kaumaha e hoʻokō a mālama i ke kaumaha olakino ma o ka hoʻoikaika ʻana i ka manaʻo o ka piha a me ka hōʻemi ʻana i ka ʻai caloric holoʻokoʻa.

ʻAʻohe palena o ka manawa a me kahi e ʻai ai i nā meaʻai, a i ko mākou hauʻoli, ʻo nā kīʻaha konjac he haʻahaʻa momona, haʻahaʻa-calorie a haʻahaʻa-sugar.Hoʻonui kēia i ka pūʻulu o ka poʻe makemake i nā meaʻai ʻai, e ʻae i ka poʻe e lilo i ke kaumaha e ʻai i nā meaʻai ʻono me ka hopohopo ʻole.ʻO ka ʻono wela a me ka ʻala ʻala ka mea punahele a nā kānaka a pau.Hoʻopili pākahi ʻia kēlā me kēia a ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻōki i ka ʻai ʻana i hoʻokahi ʻeke.ʻOi aku ka makemake o kēia ʻono o ka ʻai i nā keiki.ʻIke a maʻemaʻe kā mākou mau meaʻai, no laila hiki i nā mākua ke hōʻoluʻolu e hiki i nā keiki ke hauʻoli i kēia meaʻai ʻono.

ʻAʻole hāʻawi wale ʻo Ketoslim Moʻai ʻai konjac, akalaiki konjac, konjac noodles, meaʻai meaʻai konjac, etc. Inā makemake ʻoe e ʻike hou aku, e kaomi ma ka ʻaoʻao kikoʻī o ka huahana a i ʻole e waiho pololei i kāu ʻike pili, a e hoʻopili koke mākou iā ʻoe.

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou
Nā lako hana kiʻekiʻe a me ka ʻenehana

Konjac Foods Supplier's Popular Products


Ka manawa hoʻouna: Apr-26-2024