Banner

hvordan lage mirakelnudler riktig|Ketoslim Mo

Tøm nudlene og legg på en varm panne uten fett eller væske.Stek på middels høy varme i ca 10 minutter.Det blir mye damp og det er det du ønsker å oppnå.Fjern så mye vann som mulig uten å tørke dem ut.Hvis de blir for tørre, vil de reduseres betydelig i størrelse.Ved å bruke en tang, må du snu nudlene for å unngå det.Dette trinnet er viktig for deres tekstur.

Trinnene til de perfekte shirataki nudler, ris eller penne, følg de enkle trinnene nedenfor:

Skyll shirataki-nudlene godt.

Fyll en kjele med vann, kok opp og kok nudlene i ca 3 minutter.Å tilsette en dæsj eddik hjelper!

Tøm nudlene, legg i en tørr varm panne og stek på høy i ca 10 minutter.

Bruk i røre, kok i sauser eller sauser, bak med ost, og ikke glem smaken ved å bruke urter og krydder.Å tilberede shirataki direkte i sauser får smakene til å trenge inn slik at du har en smakfull keto-pastarett.

 

Den beste måten er å bruke dem i røre i stedet for vanlige pastamåltider, eller kombinere dem med andre alternativer som zucchininudler eller palmininudler.Siden shirataki-nudler ikke har noen næringsstoffer, bruk små mengder og bland dem med andre ingredienser som grønnsaker, kjøtt, saus og/eller ost.Tilsetning av krydder, urter, hvitløk, ingefær og andre ingredienser vil gi dem fantastisk smak og få dem til å smake virkelig deilig!

 

Hvilken mat inneholder konjakrot?

1

Hvor kjøper du mirakelnudler?

Det er mange forskjellige matvarer og ingredienser som dukker opp på markedet som lover gode helse- og vekttapsfordeler. Noen hevder å ha eksistert i årevis, men har gjort det. Å velge en vanlig matfabrikk er ansvarlig for helsen din og familien din .

Ketoslim Mo er ennudler fabrikk,vi produserer konjac-nudler, konjac-ris, konjac-vegetarmat og konjac-snacks etc,...

Konklusjon

Nudler er enkle og raske å lage mat medoppskriftereller videoer


Innleggstid: Mar-11-2022