Fu'a

Aisea e mana'omia ai fa'amago saimini fa'avavega pe a uma ona fa'apuna|Ketoslim Mo

Fa'apupuna le vai i totonu o se apa fa'afefe.Fa'amama saiminiile colander ma fufulu ile vai malulu mo le 30 sekone.Kuki saimini i le vai inu mo le 2-3 minute.Fa'amama le saimini ma toe fa'afo'i i le apa i luga o le vevela.Fa'aoso i le tele e mafai ai e fa'ago ai saimini. Shirataki Noodles e lamu pe a fa'atusatusa i le pasta (e faia mai le konjac plant) so'o se umi o kuka e sili atu ai le lamu.

O saimini e le'i tatalaina e mafai ona teuina i totonu o le pusaaisa e aunoa ma le afaina o le tino.Afai ua e kuka saimini, toe tuu i totonu o le pusaaisa ma toe ai, o le a leiloa a latou meaʻai ma malō ma siama, ma afaina ai le tino o au saimini.

 

O a mea'ai e iai a'a konjac?

konajc oat noodle tele

Aisea e mana'omia ai fa'amago saimini fa'avavega pe a uma ona fa'apuna

Aisea e mago ai saimini vela pe a mavae se vaitaimi?E mafua ona o loʻo i ai sina vai i luga ole laiga pe a faʻatoa vela.A maeʻa sina taimi, o nisi o vai e sua ma o le tele o le vai e mitiia.E foliga mago le saimini, ae e le suia tele le mamafa atoa o saimini.O le vai e sili atu ona tufatufa tutusa i luga o le fogaeleele.

O le isi mafuaaga o le le lava o le taimi e kuka ai.Mo le kukaina o saimini, tu'u le vai vevela i totonu o se ulo ma fa'avela seia leai se fatu pa'epa'e e totoe.Kuki saimini i vai ia lava ina ia aua ne'i pipii le tasi i le isi.A vela le saimini, e mafai ona faʻaaogaina e fai ai saimini fefiloi, fuamoa saimini, supa manino, saimini fualaau faisua, ma isi. E sili le 'ai vave pe a uma ona kuka e aloese mai le afaina o le tofo o saimini.

Fusi ma fua mo saimini e fai i lima

1. Liligi le falaoamata i totonu o se pesini ma faʻaopopo vai i ai;

2, sasaa i totonu o le falaoamata paʻepaʻe, sasaa i le vai malulu.Fa'aoso pea i totonu o le pesini, se'ia o'o le falaoamata ma le vai i le fua talafeagai;

3, faʻatasi ai ma se pine taʻavale, faʻafefe le paluga i totonu o se keke tele, taʻavale manifinifi, tipi i fasi pepa i se naifi, tipi lelei;

4. Sausau le falaoamata i luga o saimini tipi ina ia aua ne'i pipii le tasi i le isi.

5. Ona faapuna lea o se ulo vai ma faavela le saimini.

6, fua saii lima: vai, saimini.

Fa'ai'uga

e mana'omia le fa'amago o saimini fa'avavega pe a uma ona fa'apuna. A mae'a sina taimi, o nisi o vai e su'e ma o le tele lava e mitiia.E foliga mago le saimini, ae e le suia tele le mamafa atoa o saimini.O le vai e sili atu ona tufatufaina atu i luga o le fogaeleele.


Taimi meli: Mati-24-2022