Banner

Kan du få pasta med lavt kalorieindhold

Konjac nudler, som også kaldesShirataki nudlereller Miracle nudler, lavet af konjac planterod, de er plantet i Japan, Kina og Sydøstasien, hvorfor er de lave kalorier?Kan du fålavt kalorieindholdpasta?Ja, det kan du helt sikkert få, konjac nudler med lavt kalorieindhold er helt sikkert det bedste valg.der er rigelige kostfibre kaldet glucomannan i konjac-planten, en slags opløselig fiber, som kan holde dig mæt i lang tid og til sidst spise mindre.Vores food factory nudler er stort set kun lavet af konjac rod og vand, så der er ingen tvivl om, at den pasta du får, er lavt kalorieindhold.Sammenlignet med traditionel pasta er der slags pasta, der er i lavt kalorieindhold, såsom Zucchini Nudler,Quinoa Pasta ellerBughvede nudlerbortset fra Shirataki Nudler.Her er konajc pasta det, vi har fokus på.

 

Kan du få pasta med lavt kalorieindhold?

Konajc pasta er altid som 21 kJ kalorier pr. portion, ekstremt langt lavere end 170 kJ.Så dette kunne være et perfekt valg for dem, der ønsker at være på diæt, du behøver ikke at beregne hvert måltid.Desuden er denne konjac-pasta glutenfri og ketovenlig mad til diabetes.dette er også et godt valg, hvis du havde nok at se alle ernæringslisterne, før du spiser mad.Det kan hjælpe med at sænke LDL-kolesterolniveauet, kontrollere blodsukkeret og fremmevægttab.

Her anbefaler vi dig en pastaopskrift med lavt kalorieindhold som nedenfor:

  • Forbered din konjac-pasta, skyl den i ca. 1-2 minutter og stil den til side.Blend din hytteost, indtil den bliver glat, og sæt den derefter til side.Og bind æg til dem.
  • Kog konjac-pastaen i 2-5 minutter, og tilbered derefter pastasaucen ved at piske hvidløg, passata, italienske krydderier, brun farin og salt og peber sammen, indtil det er blandet.Tilsæt halvdelen af ​​saucen, hytteosten, halvdelen af ​​mozzarellaosten og ægget og pisk derefter, indtil det er blandet sammen.Tilsæt den kogte pasta og bland indtil det er blandet.
  • Fordel 1/4 af saucen i fadet, tilsæt konajc pastablandingen og læg derefter alle de 3/4 ovenpå fadet.Dæk dem med mozzarellaost.Dæk derefter bageformen helt med alufolie.
  • Det tager omkring 30 minutter at bage.Tag den ud, indtil ostekanterne bobler og bliver brune.
  • Nyd dit måltid nu.

Du kan også få mere kaloriefattig pasta, læs mere, der hjælper dig med at udforske, hvordan vi gør livet mere sundt nu!


Indlægstid: Jan-07-2022