Banner

Čo je Konjac Shuang?

Konjacje lahodný snack, ktorý je v Ázii veľmi obľúbený.Vyrába sa z konjacu nakladaného s korením.Jeho textúra je ako medúza.Pri zahryznutí do nej dochádza k miernemu žuvaniu a chrumkavosti.

Ako chutí Konjac Shuang?

Konjac chuťovkymarinované v korení sú ideálne pre každého milovníka pikantností.Je to veľmi chutné a plné chuti.

Pikantné poskytuje čistý pocit korenia.

Horko-kyslá poskytuje príjemnú kyslastú chuť s prídavkom nakladaných čili papričiek.

Sečuánska/Sichuan korenistá má na druhej strane mierne pikantné znecitlivenie, ktoré pripomína sečuánsku/Sičuánsku kuchyňu.

Trhové trendy Konjac Shuang

Trendy zdravého stravovania

So zvyšujúcim sa zameraním ľudí na zdravú výživu si konjac získava na popularite vďaka svojmu nízkemu obsahu kalórií as vysokým obsahom vlákninyobsahu.

Rôznorodé spracovanie potravín

Z konjacu sa dajú vyrobiť rôzne formy konjacových snackov.Ako naprkonjac tofu, ryžový koláč konjac, atď. Tieto produkty majú bohatú chuť a chuť.Dokáže uspokojiť dopyt spotrebiteľov po diverzifikovaných potravinách.

Vegetariánske a špeciálne diétne potreby

Pre tých, ktorí sledujú vegetariánsku stravu alebo pre tých, ktorí majú špeciálne stravovacie potreby, konjac snacky poskytujú zábavnú a výživnú možnosť.

Kde ho kúpiť?

Ak hľadáte aj dodávateľov okonjac snack.Ketoslim Mo bude vaša najlepšia voľba.Ketoslim Momá profesionálne zručnosti v oblasti vývoja produktov.Viac ako desať rokov profesionálnych exportných skúseností.Zaviazala sa vyvíjať produkty konjac, ktoré zodpovedajú trendom na trhu.Ak máte záujem, kontaktujte ich, aby ste dostali najnovšie ponuky.

Sem napíšte svoju správu a pošlite nám ju
Pokročilé výrobné zariadenia a technológie

Obľúbené produkty dodávateľa Konjac Foods


Čas odoslania: 15. apríla 2024