Fu'a

E fa'afefea ona lelei le tofo o saimini fa'avavega

O le taumafai ia sili atu le soifua maloloina o se vaega taua i o tatou olaga, i se tasi itu po o se isi.E le o se misiona faigofie.

Afai e te le masani i le taumafaina o le tele o alava, e mafai ona e o'o i se kesi, fulafula, po'o le matala o le nofoa pe a uma ona e 'ai saitaki shirataki.E masani lava, a'o e fa'asolo atu ile faiga ole fiber maualuga, ole a fa'aleleia nei fa'ailoga.

O nisi o tagata na ave le glucomannan i le papa ma'a ua o'o i le poloka o le faiga o mea'ai ona o le auala e fula ai le glucomannan pe a mitiia le vai.O lenei fa'afitauli e le tatau ona tupu i sairataki ona o le vai o lo'o i totonu o saimini.

 

 

Auala e saunia ai saiisai Shirataki

Shirataki saimini e sau i foliga e te iloa, e pei o le lauulu agelu ma fettuccini.E maua pe mago pe i le vai.Afai e te filifilia le ituaiga o lo'o fa'atumu i le vai, o le ae matauina le manogi i'a pe a e tatalaina.O le manogi e sau mai le falaoamata konjac.Aveese le vai ma fufulu lelei, ma e tatau ona alu ese le manogi.O le ituaiga mago o le a leai se manogi.

Saunia saimini e pei o isi pasta, e ala i le faapunaina i le vai.A uma ona sasaa le saimini, o nisi kuka e fiafia e fa'ago i totonu o le apa e aveese ai nisi o vai ma fa'amau.

Talu ai ona o sairataki shirataki e itiiti le aoga o mea'ai, e taua le fa'afefiloi ma isi mea e fa'apipi'i ai se tu'i mafiafia.E mafai ona e suitulaga ia pasta i toetoe lava o soʻo se fua.Latou te galulue lelei i fua Asia ma Italia.O nisi nei o manatu e taumafai:

Tu'u kauri ma saihati shirataki nai lo le araisa mo se mea'ai maualalo-kalori.

Fa'aaogā saimini shirataki ile supa miso masani.

Tu'u saimasai shirataki ma sausi puttanesca.

Fai se salati pasta malulu ma fualaau faisua, saimini, ma lau laei e sili ona e fiafia i ai.

Fa'aaoga saihati shirataki i totonu o se pesini mama ma kāloti tipi, logo logo mumu, ma edamame.

Sui saitaki shirataki mo saiisa araisa e masani ona fa'aoga ile pho.

 

O fea e mafai ona ou fa'atau ai saimini Miracle?

Keto slim Mo o sefale gaosi saii, matou te gaosia konjac saimini, konjac araisa, konjac mea'ai mea'ai ma konjac snacks etc,...

Faatasi ai ma le lautele lautele, lelei uiga lelei, tau talafeagai ma mamanu faʻalelei, o matou oloa e faʻaaogaina tele i meaʻai ma isi pisinisi.
• 10+ tausaga le poto masani i pisinisi;
• 6000+ sikuea fa'ato'aga;
• 5000+ tone galuega fa'aletausaga;
• 100+ tagata faigaluega;
• 40+ atunuu e auina atu i fafo.

E tele a matou faiga faʻavae i le faʻatauina o saimini konjac mai ia i matou, e aofia ai le galulue faʻatasi.


Taimi meli: Mati-15-2022