Fu'a

E tatau ona tatou iloa le mea moni faanoanoa e faapea o le fiafia i se ipu tele o lau pasta masani e le mafai e tagata o loʻo 'ai, peitaʻi, o le i ai i luga o le keto e le faʻapea e le mafai ona e toe maua se pasta-ae atonu e te manaʻomia. fai sina fatufatua'i e uiga i ai.O la matou konjacpasta pa'u (spaghetti)o se filifiliga lelei mo oe i lalo o lenei tulaga.

Shirataki saimini o mea'ai maualalo-carb e iai ni nai kalori i le laulau.Shirataki saimini e keto-friendly ona e maualalo i carbohydrates.

O le talitonuga lenei: A itiiti ifo i le 50 kalama kalama e taumafaina e se tasi i le aso, ona uma ai loa lea o le suka o le toto (suauʻu) i le tino.A uma le toto suka i le tino, e amata ona talepeina e le tino polotini ma ga'o mo le malosi, ma i'u ai i le pa'u o le mamafa.

Saitaki Shiratakie faia mai le ufi konjac, o saimini translucent, o lo'o i ai le tele o filo glucomannan.Shiratakii le gagana Iapani mo le "paʻepaʻe paʻepaʻe," lea e faʻamatalaina ai foliga manino o saimini.

Glucomannan fiber o se ituaiga o filo soluble lea e sau mai le aʻa o le laau konjac.O laau Konjac e ola i Iapani, Saina, ma Asia i Sautesasae;o nei laau e ta'ua i le lotoifale o le gata laau ma le lili voodoo.

O saitaki Shirataki e aofia ai le 3% fiber ma le 97% vai e manaʻomia ai nei saimini mo le paʻu o le mamafa.

O isi fa'amanuiaga nei:

  • Puipuia o siama: O le tipiina i lalo o ga'o ga'o e mafai ona taofia ai le fa'atupuina o siama e ala i le fa'aitiitia o le hyperinsulinemia.
  • Puleaina o le faoa: O mea'ai ketogenic e mafai ona fesoasoani e pulea le faoa.

E sili atu faʻamanuiaga nai lo le mea e te manatu ai, o matou oloa mai ituaiga taʻitasi, e faʻamalieina ai oe i mea uma ...

 

 

O a matou oloa o mea fa'alenatura ma o le tele o na mea e faauo keto, soifua maloloina ma le tofo lelei o mea ia o lo'o matou sailia i taimi uma, aisea e te le fa'atasi ai ma i matou ma opogi le ola lanu meamata?

E tele mea e su'esu'e


Taimi meli: Nov-05-2021